دکتر شجاعی رییس سازمان پزشکی قانونی در جلسه هفتگی شورای معاونین سازمان که به منظور بررسی عملکرد و تبادل نظر در خصوص راه کارهای ارتقاء فعالیت های مرکز تحقیقات در این مرکز برگزار شد گفت:
بستر مناسبی برای تحقیق و پژوهش در سازمان وجود دارد و به حمداله مرکز تحقیقات به خوبی از این پتانسیل استفاده کرده است و شاهد رشد چشمگیری در فعالیت های این مرکز در سال گذشته بوده ایم و امید می رود با تلاش و جدیتی که در همکاران مشاهده می شود و برنامه ریزی انجام شده در سال ۹۴ جهش بزرگی در خصوص فعالیت های این مرکز داشته باشیم.
وی با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری مناسب بین بخشی بر پیگیری ارتقای کیفیت خدمات سازمان به صورت پژوهش محور اشاره و ابراز امیدواری کردند، گروه های علمی مرکز تحقیقات با تکیه بر توان علمی خود برای ارتقاء فرآیندهای سازمان تلاش نمایند.
دکتر خدادوست رییس مرکز تحقیقات در ابتدای جلسه ضمن تقدیر از ریاست، معاونین و مدیران سازمان، برگزاری جلسه شورای معاونین برای بار دوم در مرکز تحقیقات و حضور ایشان در ابتدای سال در این مرکز را نشانه دیدگاه کلان مدیران سازمان نسبت به مقوله علم و پژوهش تلقی نموده و آن را باعث دلگرمی همکاران دانستند. وی ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته و مقایسه با سال های قبل، برنامه سه سال آینده مرکز که با تلاش مجدانه گروه های علمی مرکز و طی جلسات متعدد و منظم تدوین شده است را تشریح و آمادگی مرکز تحقیقات را جهت همکاری با پژوهشگران و علاقه مندان شاغل در کلیه ادارات و مراکز پزشکی قانونی استان ها جهت انجام طرح های پژوهشی اعلام کردند.
همچنین تاریخ برگزاری(۲۰/۲/۹۴) و دستور کار جلسه هیئت امناء مرکز تحقیقات به تصویب اعضاء رسید.